Læs venligst forretningsbetingelserne før du køber på whiteavenuegroup.

Ved køb på whiteavenuegroup.dk, acceptere du forretningsbetingelserne. Da whiteavenuegroup.dk er i konstant udvikling kan der forekomme ændringer i forretningsbetingelserne, så det er vigtigt at du tjekker denne side regelmæssigt ved køb.

 

Bestilling af varer
For at kunne købe på whiteavenuegroup.dk skal du være mindst 18 år, og eje et gyldigt kreditkort. whiteavenuegroup.dk har ret til at annullere en ordrer hvis disse betingelser ikke er opfyldt. Men vi informere dig via e-mail og vil prøve at løse dette, eller tilbagebetale betalingen.

 

Betaling
Vi modtager alle gængse kreditkort til betaling.

For din sikkerhed og for at undgå svindel, vil du bliver bedt om at udfylde CVV nummeret når du køber med betalingskort. Du kan finde det trecifrede nummer bag på kortet.

Når du laver en ordrer på whiteavenuegroup.dk vil betalingen blive trukket fra din bankkonto når din ordrer og data er bekræftet, og pakken sendes af sted.

 

Priser og moms
Alle priser på produkterne og forsendelse er inklusiv moms, og ved betaling vil priserne altid være inklusiv alt.

Priserne på whiteavenuegroup.dk er gældende ved køb, men priserne kan ændres uden advarsel. Men det ændre ikke på køb der er accepteret.

Alle priser er vist i danske kroner (DKK).

 

Levering
Din pakke afsendes så snart din ordrer og data er bekræftet, og pengene er trukket fra din konto.

Venligst bemærk at så snart pakken er leveret har du selv risikoen. Hvis pakken virker skadet eller på anden måde åbnet skal du ikke acceptere at modtage pakken. Du har ansvaret for at tjekke produktet for fejl og informere os derom. Du har ret til at beholde produktet på trods af fejl.

Din ordrer kan afsendes fra mandag til fredag, og tiden afhænger af det bestilte produkt. Hvis varen er på lager vil den blive sendt inden for 1-2 dage, med levering dagen efter af GLS til nærmeste pakkeshop. Hvis produkter bestilles i weekenden eller på helligdage behandles ordren den næste hverdag.

 

Fortrydelsesret – 14 dage
Som forbruger har du ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage. Du skal meddele via mail om fortrydelsen, og har derefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Pengene returneres på samme måde som betalt, når varen er modtaget hos os. Returforsendelsen er på egen regning.

 

Reklamation
I forhold til reklamation på whiteavenuegroup.dk skal du tjekke varerne når du modtager dem, og inden for en rimelig tid sende os en mail hvis der er uoverensstemmelser.

Hvis der senere hen opstår reklamationsberrettigede fejl så send os en mail. Hvis reklamationen er berrettiget sendes penge retur og vi betaler fragten, men det er dit ansvar at sende produktet tilbage forsvarligt.

Reklamationsretten i Danmark er to år, fra leveringsdatoen. Det er forbrugeren der skal påvise købet, så kvitteringen skal fremvises ved reklamation.

 

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Kontakt
Du kan kontakte os på: kontakt@whiteavenuegroup.dk

 

 

0

Din varekurv