White Avenue Group A/S søger Social Media/PR Manager

TIL HOVEDKONTOR, MIDTJYLLAND - FULDTID

Vores virksomhed WAG er i kraftig vækst og vi søger derfor nye medarbejdere til vores team af energiske og dedikerede mennesker med godt humør. WAG er startet i 2015 med visionen om at være de bedste indenfor beautybranchen / haircare og color.

Trives du med en alsidig og energisk hverdag, og har du et et kommercielt mindset samt god erfaring fra beauty branchen? Har du flair og forståelse for social media content, stories, billeder og video?
Er du udadvendt, selvkørende og har du først og fremmest mod på at arbejde i en succesfuld, dyna
misk og ekspansiv virksomhed, hvor hver dag aldrig er den samme? Så er dette jobbet for dig!

JOBBET 
Som vores nye Social Media Manager skal du være med til at skabe rammerne for vores brands digitale tilstedeværelse. Du vil stå i spidsen for at udvikle og styrke vores brands globale markedsføringsaktiviteter gennem kampagner, kommunikation og redaktionelle aktiviteter på relevante online medier. Stillingen er ny, og derfor kan den rette være med til at forme denne position.

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL BESTÅ AF FØLGENDE

  • Profilering og udvikling af vores sociale medier
  • Sammen med vores E-Commerce Manager udvikler du content-strategier og -planer, ligesom du sikrer det bedste grundlag for disse via tracking og statistik på vores opslag.
  • Ideudvikling samt skabelse af content på Sociale Medier
  • Udvikle content plan for Sociale Medier
  • Monitorering/besvarelse af henvendelser på Facebook- og Instagram-profiler
  • Udvikle/planlægge/gennemføre onlineaktiviteter i samarbejde med teamet med henblik på øget salg.

DIN PROFIL
Du har et stærkt visuelt øje, et hoved fyldt med kreative ideer, og har du ”hands-on” erfaring med digital kommunikation og sociale medier. Branchekendskab er en fordel. Du arbejder professionelt, struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du er ambitiøs, har drive og entusiasme samt trives i en travl og dynamisk hverdag. Du er selvstændig og samtidig en god teamplayer.

VI TILBYDER
Et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Udfordrende opgaver med deadlines og krav til kvalitet i opgaveløsningerne. Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor resultater og initiativ er værdsat og idéer hurtigt bliver omsat til virkelighed. Derudover kommer du til at indgå i et sjovt og ungt team.

Kan du identificere dig med ovenstående og kan du se dig selv blive en del af vores team? Kontakt os da hurtigst muligt, dog senest 20. januar 2022. Vi glæder os til at høre fra dig!

ANSØGNING SAMT CV. SENDES TIL Mail: job@whiteavenuegroup.dk - Att: Social Media

Telefon opkald frabedes venligst, vi ønsker ansøgning og spørgsmål udelukkende pr mail.