This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

WHITE SKANDINAVIEN

White Skandinavien har skabt fremtiden inden for et vegansk og cruelty free hårfarve- og Gloss-system. Vi tror på et lille, komplet og udvalgt hårfarvesystem, hvor alle farvekombinationer er muligt. Farvesystemet fra White Skandinavien er fri fra ammoniak, PPD, resorcinol og mineralske olier.

OM WHITE SKANDINAVIEN

WHITE SKANDINAVIEN introducerer en ny generation af et innovativt og komplet hårfarve- og Gloss-system. Med genopbyggende og plejende egenskaber, harmonerer hårfarverne mellem videnskaben og naturen. Det baslale til en smuk og længerevarende hårfarve er skabt. Takket være vores teknologi, kan hårfarverne fra WHITE SKANDINAVIEN gøre en forskel, da vi både respekterer håret og huden. Vores komplette hårfarvesystem er vegansk og cruelty free. Derudover indeholder systemet hverken ammoniak, PPD og resorcinol. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, vi arbejder med. WHITE SKANDINAVIEN er nænsomt blevet testet og udvalgt i samerbejde med vores labaratorium.

GLOSS SYSTEM

I vores Gloss System er vi ikke gået på kompromis med noget. Gloss er den sundeste måde at farve hår på, og den milde formel fra Glossfarverne giver et naturligt farveresultat på blot 20 minutter, som holder op til 7 uger.

Takket være vores teknologi, udføres disse typer Gloss Colours ofte af farvespecialister for at tone, farvekorrigere og tilføje glans til håret.

WHITE SKANDINAVIEN'S OFFICIELLE WEBSITE

Besøg White Skandianviens officielle website og dyk ned i informationer og fordele ved farvesystemet. Her kan du også læse yderligere om vores Gloss Colour System, som allerede er brugt af flere hunderede saloner i ind- og udland.

Besøg WhiteSkandinavien.com

INGREDIENSER

BLÅBÆR

 Blåbær er rig på antioxidanter, som har en anti-aging effekt. A- og E vitaminer styrker og plejer hår og hovedbund.

RØD TANG

Rød tang er en kilde til kylhydrater, som efterlader håret blødt og glansfuldt. Det er rigt på C-, K-, og B12 vitamin, som stykrer og genopbygger slidt og ødelagt hår. Derudover er det rigt på antioxidanter, som reducerer hårtab og spaltede spidser. 

ORKIDEEKSTRAKT

Orkideekstrakt fugter og plejer håret mens det efterlader håret skinnende. Det forlænger hårets holdbarhed. Orkideolie bevarer hårets naturlige fugtighed og beskytter det mod UVA- og UVB stråler.

VIL DU HAVE WHITE SKANDINAVIEN I DIN SALON?

Ser du også alle de gode fordele ved et vegansk og cruelty free hårfarvesystem? Og vil du bruge White Skandinavien Hair Colour System i din salon?

Så kontakt os endelig!

KONTAKT OS

BØRSEN GAZELLE

Vi er både stolte, beærede og enormt glade for, at White Avenue Group har fået tildelt den flotte titel som Børsen Gazelle i 2021 og 2022.
Vi sender et kæmpestort TAK til vores fantastiske kunder, team og alle, som har hjulpet vores virksomhed på vej igennem årene.

"THANK YOU FOR BEING A PART OF OUR JOURNEY"

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty