This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

RE-NEW COPENHAGEN

Re-New Copenhagen har skabt en nye og innovativ retningen inden for unisex hårstylingsprodukter. Et flot, rent og simpelt design med en lige så effektiv formel. Produkterne indeholder nærende, teksturgivende og styrkende ingredienser, som giver sundere hår mens du styler det. Produkterne, du bruger støtter samtidig det skandinaviske miljø.

'As we grow - you grow'

OM RE-NEW COPENHAGEN

Re-New Copenhagen har skabt en nye og innovativ retningen inden for unisex hårstylingsprodukter. Et flot, rent og simpelt design med en lige så effektiv formel. Produkterne indeholder nærende, teksturgivende og styrkende ingredienser, som giver sundere hår mens du styler det. Produkterne, du bruger støtter samtidig det skandinaviske miljø. Re-New respekterer miljøet og vores naturlige resurser. Vores produkter og viden vil lede dig til en bedre hårstylingsrutine. Vi benytter ikke sulfater, parabener, mikroplast og mineralske olier. Re-New er vegansk og indeholder ingen animalskbaserede ingredienser. Vi ved godt, at vi ikke lever i en perfekt verden, men vi ønsker at have inflydelse på de valg, vi tager og det eksempel, vi giver. Vi tror på at beskytte og støtte op om jorden. Re-New støtter miljøet og dets omgivelser i de Nordeuropæiske skove. Vi mener, at vi kan sætte et blødt fodspor på planeten ved at plante træer - det skaber en blød balance med naturen. For hvert tiende solgte produkt fra Re-New, planter vi et træ i Danmark. Bliv en del af den postitive indflydelse og vær med til at vende hvert enkelte produkt fra Re-New til et værktøj, som både giver fordele til mennesker og naturen.

RE-NEW's OFFICIELLE WEBSITE

Besøg den officielle website for Re-New Copenhagen. Læs mere om vores produkter og opdag hele Re-New Copenhagen familien.

BESØG RE-NEW's website

VIL DU VÆRE FORHANDLER?

Kan du lide Re-New Copenhagen lige så meget som os, og vil du være forhandler at vores fantastiske unisex hårstylingsbrand?
Så kontakt os endelig!

KONTAKT OS

BØRSEN GAZELLE

Vi er både stolte, beærede og enormt glade for, at White Avenue Group har fået tildelt den flotte titel som Børsen Gazelle 2021.
Vi sender et kæmpestort TAK til vores fantastiske kunder, team og alle, som har hjulpet vores virksomhed på vej igennem årene.

"THANK YOU FOR BEING A PART OF OUR JOURNEY"

Logo list

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty