This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

OM WHITE AVENUE GROUP

VORES HISTORIE

White Avenue Group A/S blev grundlagt i 2015 i København af brødrene Martin & Thomas Kirkemann Fisker, hvor deres første HQ startede. Sammen med et team af dedikerede stylister, salg- og markedsføringsansatte, har virksomheden nu vokset sig til nye højder og vores HQ er i dag placeret i Midtjylland med 2500 m2 kontor, showroom, akademi og lager.

White Avenue Group Danmark har skabt Roze Avenue, Re-New Copenhagen og White Skandinavien. Derudover er de danske distributører på det australiske ELEVEN Australia.

Rejsen er nu nået til et nyt stadie uden for Danmark, hvor WAG har afdelinger i Holland og Sverige. Her tilbyder de forhandleraftaler på de tre brands; Re-New Copenhagen, Roze Avenue og White Skandinavien til de hollandske og svenske kunder. 
Alt foregår under ét tag med et HQ akademi, showroom og professionelle medarbejdere til at give de bedste forudsætninger til dig og din salon. 

VORES VISION

Vi skaber produkter, som er designet med henblik på din skønhedsrutine. Hos WAG vil du finde hårpleje- og hårstylingsprodukter, som er skabt til ikke at komplicere din rutine. 

Vi tror på at hårpleje kan give mere til den enkelte person. På bagrund af at tilbyde bedre hårpleje- og hårstylingsprodukter, som folk elsker, har det været vores primære kilde til inspiration, da vi skabte vores egne hårbrands. Vi skaber produkter med henblik på at passe på naturen og dyrerne. Vi tror på et gennemarbejdet design mod en bedre fremtid. Mest af alt, så tror vi på at skønhed handler om at have det sjovt hvorend du er på dit eget eventyr. 

OM VORES

SAMARBEJDE

Vi bestræber os på at give de bedste vilkår og betingelser til vores samarbejdspartnere. 

Hvad får du:
- Produktserier med respekt for miljøet og ingredienser i god kvalitet og flot design. 

- Uddannelse og kurser i vores produkter i ind- og udland.

- Styrke til din forretning med eksklusive programmer og professionelt support fra vores marketing- og salgsteam.

- Snoet tankegang. Det betyder, at vi evner at tænke anderledes og ud af boksen med vores samarbejdspartnere. 

VI ER
#WHITEAVENUEGROUP

BØRSEN GAZELLE

Vi er både stolte, beærede og enormt glade for, at White Avenue Group har fået tildelt den flotte titel som Børsen Gazelle 2021.
Vi sender et kæmpestort TAK til vores fantastiske kunder, team og alle, som har hjulpet vores virksomhed på vej igennem årene.

"THANK YOU FOR BEING A PART OF OUR JOURNEY"

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty