This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

ELEVEN AUSTRALIA

Eleven Australia er en produktserie af hårpleje,-styling og en smule hudpleje. En produktserie, som kan forståes af både frisørpersonale og slutforbrugeren.

"Haircare doesn't have to be complicated, it just needs to work"

Hårprodukter af

ELEVEN AUSTRALIA HISTORIEN

Eleven Australia er en produktserie af hårpleje, -styling og en smule hudpleje. En produktserie, som kan forståes af både frisørpersonale og slutforbrugeren. Ved at forene ingredienser med høj ydeevne i simple og letanvendelige produkter, blev Eleven Australia skabt. Vores produktingredienser og fordele, er din go-to-guide med informationer om hvert produkt. Opdag de aktive ingredienser, som avokadoolie, silke aminosyre og økologisk arganolie, samt hvordan de arbejder for at gavne håret.

ELEVEN's OFFICIELLE WEBSITE

Besøg den officielle danske website for Eleven Australia. Læs mere om vores produkter og opdag hele Eleven Australia familien.

BESØG ELEVEN's website

VIL DU VÆRE FORHANDLER?

Har du forelsket dig i Eleven Australia, og ønsker du at være forhandler af vores fantastiske australske hårbrand?
Så kontakt og endelig!

KONTAKT OS

BØRSEN GAZELLE

Vi er både stolte, beærede og enormt glade for, at White Avenue Group har fået tildelt den flotte titel som Børsen Gazelle 2021.
Vi sender et kæmpestort TAK til vores fantastiske kunder, team og alle, som har hjulpet vores virksomhed på vej igennem årene.

"THANK YOU FOR BEING A PART OF OUR JOURNEY"

Logo list

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty