This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

ROZE AVENUE

Opdag vores vegan friendly og cruelty free livstilsbrand, hvor alle produkter er baseret på rene og effektive formler.

"We are having a simple goal – to share the ROZE AVENUE magic with the world! BECAUSE WE ARE MORE THAN ONLY A PINK BOTTLE"

#ROZEAVENUESTORY

I de nordiske lande tror vi på, at vi alle har forskellige præferencer hvad gælder skønheds- og hårprodukter. Men hvad er egentligt de mest vigtige egenskaber ved et produkt? ROZE AVENUE har set på disse ønsker og skabt et helt nyt og essentielt koncept. Et koncept, der er inspireret og skabt af en gruppe dedikerede hårstylister og "beauty-lovers" fra hele verden. Alle vores produkter er baseret på rene og effektive formler. Vi har skabt nogle "easy-to-use" skønhedsprodukter, som bare virker! Bæredygtig skønhed med social ansvarlighed til overkommelige priser. ROZE AVENUE bestræber sig efter en verden med 100% veganske og cruelty free skønhedsprodukter, som hverken indeholder SLS eller parabener. "Because we are more than just a pink bottle" Find alt hvad du behøver for en perfekt hårrutine med vores serie af produkter, som vil gøre alt det hårde arbejde, så ikke ikke behøver. På et kort sekund, vil du indse at ROZE AVENUE er som skabt til dig og dit hår.

ROZE's OFFICIELLE WEBSITE

Besøg den officielle website for Roze Avenue. Læs mere om vores produkter og opdag hele Roze Avenue familien.

BESØG ROZE's website

VIL DU VÆRE FORHANDLER?

Har du forelsket dig i Roze Avenue, og ønsker du at være forhandler af vores fantastiske livsstilsmærke?
Så kontakt og endelig!

KONTAKT OS

BØRSEN GAZELLE

Vi er både stolte, beærede og enormt glade for, at White Avenue Group har fået tildelt den flotte titel som Børsen Gazelle 2021.
Vi sender et kæmpestort TAK til vores fantastiske kunder, team og alle, som har hjulpet vores virksomhed på vej igennem årene.

"THANK YOU FOR BEING A PART OF OUR JOURNEY"

Logo list

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty